Terug

  • Gratis verzending vanaf 39,-
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Maandag t.e.m. zaterdag bereikaar tot 18:00

Betaalmethoden

Bij ons betaalt je zoals je wil!

Je hebt de keuze uit verschillende veilige betaalmogelijkheden:

Overschrijving

Je kan het verschuldigde bedrag overschrijven op ons rekeningnummer: BNP PARIBA FORTIS BE06 0017 6419 9422 met vermelding van het ordernummer. Ons BIC nummer is > GEBABEBB.

Bancontact

Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België.

De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum van ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een kaartlezer met pincode.

Kredietkaart

De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het lange nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.

Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/24. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2024.

Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.
Ook hier wordt bij een online aankoop naar gevraagd.

Paypal

Met PayPal kun je met slechts één rekening geld overmaken, uitgeven en beheren.

Je kan je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen - bij het koppelen van je bank of kaart voer je éénmalig de betaalgegevens in. Later kies je bij het afrekenen welke betaalmethode je wil gebruiken zonder te moeten checken of je wel genoeg saldo op je PayPal-rekening hebt. Je controleert je gegevens en bevestigt de betaling.

Ideal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. 

Een iDEAL betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het grote verschil is dat je de betaling alleen maar hoeft te bevestigen met uw paslezer en pincode.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Webshop Trustmark