GRATIS RETOURNEREN EN OMRUILEN
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €50
SNELLE LEVERING IN BELGIË EN NEDERLAND
 • Nederlands
 • Betaalmethoden

  Betaalmethoden

  Bij ons betaalt je zoals je wil!

  Je hebt de keuze uit verschillende veilige betaalmogelijkheden:

  Overschrijving

  Je kan het verschuldigde bedrag overschrijven op ons rekeningnummer: BNP PARIBA FORTIS BE06 0017 6419 9422 met vermelding van het ordernummer. Ons BIC nummer is > GEBABEBB.

  Bancontact

  Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België.

  De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum van ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een kaartlezer met pincode.

  Kredietkaart

  De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het lange nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.

  Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/24. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2024.

  Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.
  Ook hier wordt bij een online aankoop naar gevraagd.

  Ideal

  iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. 

  Een iDEAL betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het grote verschil is dat je de betaling alleen maar hoeft te bevestigen met uw paslezer en pincode.