Gratis retourneren en omruilen
Gratis verzending boven de €50
Snelle levering in België en Nederland
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Huggles is specialist in hoogwaardige producten voor huisdieren. Je kunt bij ons terecht voor  heerlijke slaapplekken voor honden zoals hondenkussen en hondenmanden of matten. Een hond heeft geborgenheid en veiligheid nodig om lekker te kunnen slapen. Tijdens de slaap verwerkt jouw hond de vele indrukken die hij die dag heeft opgedaan. Net als bij mensen is een goede slaap ook voor jouw hond erg belangrijk. Let bij een hondenmand of hondenkussen altijd op de juiste maat. Te groot of te klein is niet goed voor je hond en kan er toe leiden dat je hond zichzelf niet warm kan houden op een te groot kussen of te grote mand. Omgekeerd is het natuurlijk niet fijn wanneer je hond zich niet kan uitstrekken in een te kleine hondenmand.

  Alles voor je hond

  Naast de lekkerste slaapplekken voor honden kun je bij ons ook terecht voor trendy hondenhalsbanden in diverse kleuren en maten. Huggles staat voor kwaliteit, design, duurzaamheid en comfort. De missie van Huggles is het maken van stijlvolle producten voor alle huisdierenbezitters die het beste willen voor hun huisdier. Uiteraard is shoppen bij ons veilig en vertrouwd. Hiervoor zijn we aangesloten bij het kwaliteitslabel van SafeShops die zorgt voor onze jaarlijkse keuring op EU-wetgeving. 


  Heb je vragen of advies nodig over de juiste maat hondenmand, hondenkussen of halsband voor jouw hond? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn elke dag met uitzondering van zondag bereikbaar tot 18.00 uur. Een geplaatste bestelling voor 14.00 uur gaat dezelfde werkdag nog de deur uit en de verzending is gratis bij een bedrag van minimaal 39 euro.